Mockup with woman

Online időpontfoglalások ingyen

Ütemezzen foglalásokat effektívebben, fejlessze szolgáltatásait, hirdesse vállalkozását, online foglalások a nap 24 órájában, ügyfél-emlékeztetők.
könnyebb üzletmenedzsment és ütemezés

Kezelje a vállalkozását egyszerűen

Fejlessze a vállalkozását automatizált folyamatokkal és egy olyan rendszerrel, amelyben mindent megtalál.
Az összes időpont és csoportos esemény egy helyen. Könnyedén megtervezheti a szabadnapokat és az időbeosztásokat.
A vállalkozások számára készült POS-rendszerrel mindent kezelhet – a foglalásoktól kezdve a termékekig.
Használjon adatbázist, hogy áttekintést kapjon az ügyfeleiről, és hűségprogrammal javítson az ügyfélélményen.
Használja fel a valós idejű adatokat arra, hogy bővítse vállalkozását, és bárhol és bármikor kézben tarthassa a dolgokat.
Csatlakoztassa a Google Naptárat, az iCalt vagy a weboldalát a Reservio rendszeréhez. Legyen elérhető a legnagyobb hálózatokon, mint például a Google vagy a Facebook.
ügyfélbarát foglalási folyamat

Javítson az ügyfélélményen

Biztosítson zökkenőmentes foglalási folyamatot az ügyfelei számára, és összpontosítson a kiváló minőségű szolgáltatásaira.
Válassza az időpontfoglalás modern módját, és tegye lehetővé ügyfelei számára, hogy éjjel-nappal lefoglalhassák a szolgáltatásait.
Egyedi, testreszabott weboldalt kaphat, amellyel bemutathatja márkáját és információkat oszthat meg a vállalkozásáról.
Küldjön személyre szabott értesítéseket ügyfeleinek SMS-ben vagy e-mailben, és csökkentse az elmulasztott időpontok számát.
Egyszerűsítse le a foglalási folyamatot ügyfelei számára. Biztosítson közvetlen linket egy szolgáltatásához vagy az alkalmazottak elérhetőségéhez.

Több mint 150 000 elégedett vállalkozás

Csatlakozzon 35 országból származó elégedett felhasználóink közé, akik a Reservio-t használják minden nap foglalásaik tervezésére és üzletük fejlesztésére.
Logo of Gym&Joy gym
A Reservio fantasztikus! Ezzel megspóroljuk a telefonálással töltött időt, mert az ügyfeleink nagyon gyorsan hozzászoktak az online foglaláshoz. Most már van egy nagyszerű ügyféladatbázisunk, és a tagságok kezelése egyszerű.
Zuzana Soukupová
Gym & Joy
Logo of Gym&Joy gym
A Reservio fantasztikus! Ezzel megspóroljuk a telefonálással töltött időt, mert az ügyfeleink nagyon gyorsan hozzászoktak az online foglaláshoz. Most már van egy nagyszerű ügyféladatbázisunk, és a tagságok kezelése egyszerű.
Zuzana Soukupová
Gym & Joy
Ikea logo
GoPay logo
Alessandro logo
Unicef logo
Kiehl's logo
Allianz logo

Egyedi megoldások bármilyen vállalkozás számára

Egy univerzális megoldás nem felelhet meg mindenkinek. Gondosan megterveztük az egyes ütemezési eszközöket a maximális hatékonyságért, kompromisszumok nélkül.

GYIK

A foglalási szoftver egy üzletközpontú foglalási megoldás mindenki számára, aki szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Az online foglalási eszköz az egyik fő funkciója a szoftvernek. A vállalkozások könnyen beállíthatják a szolgáltatásokat, az árakat, irányíthatják a csapattagokat, és foglalásokat fogadhatnak közvetlenül az ügyfelektől a nap 24 órájában.
A Reservio ingyenes online foglalási eszköze a legjobb időpontfoglaló szoftver kisvállalkozások számára. Egy olyan megoldásra van szüksége, amely megfelelő nagyvállalatok számára? A Reservio Enterprise egy skálázható online foglalási szoftver, amelyet több helyszínen működő nagyvállalatok foglalási igényeinek kielégítésére terveztek. Az olyan funkciók, mint az ügyfélkezelés, az automatikus időpont-emlékeztetők, a csapatmenedzsment és az online marketingeszközök biztosítják a vállalkozások számára a foglalások számának és a bevételek növeléséhez, valamint az ügyfelek elégedettségének fokozásához szükséges eszközöket.
Nem. Használhatja a Reservio rendszerében létrehozott foglalási oldalát.
Az online foglalások fogadása egyszerű folyamat. Miután frissítette foglalási rendszerét a legjobb ütemező szoftverre, könnyen beállíthatja online foglalási beállításait az üzleti feltételei szerint.
Négyféleképpen lehet online foglalásokat intézni a Reservio segítségével: Foglalási oldal, Foglalási gomb és Facebook foglalási gomb.
További információkat az online foglalások beállításáról itt talál.
Szeretné felkelteni az ügyfelek érdeklődését, időben megtartani az időpontokat és megtölteni az órákat? Az automatikus időpont-emlékeztetők hatékonyak, amelyekkel csökkentheti az elmulasztott időpontok számát akár 73%-kal.
Az időpontok, tanfolyamok és események előtt emlékeztető üzeneteket küldhet e-mailben (ingyenes) vagy SMS-ben (feláras szolgáltatás).
Ismerje meg, hogyan kezelheti az időpont-emlékeztetőket itt.