Mockup with woman

Gratis online reserveringssysteem

Agenda online, verbeter uw dienstverlening, promoot uw diensten, 24/7 online boeking, klanten herinneringsfunctie.

150 000+ tevreden bedrijven

Sluit u aan bij onze klanten, die in 35 landen Reservio dagelijks gebruiken om reserveringen te beheren en hun diensten te verbeteren.
Logo of Gym&Joy gym
Reservio is geweldig! Het bespaart ons tijd aan de telefoon omdat onze klanten erg snel gewend zijn geraakt aan online boeken. Nu hebben we een geweldige klantendatabase beschikbaar en het beheren van lidmaatschappen gaat moeiteloos.
Zuzana Soukupová
Gym & Joy
Logo of Gym&Joy gym
Reservio is geweldig! Het bespaart ons tijd aan de telefoon omdat onze klanten erg snel gewend zijn geraakt aan online boeken. Nu hebben we een geweldige klantendatabase beschikbaar en het beheren van lidmaatschappen gaat moeiteloos.
Zuzana Soukupová
Gym & Joy
Ikea logo
GoPay logo
Alessandro logo
Unicef logo
Kiehl's logo
Allianz logo

Maatwerkoplossing voor elk type bedrijf

Een standaardoplossing bestaat niet. Wij ontwerpen elke planningstool zorgvuldig voor maximale efficiëntie zonder compromissen.

Veelgestelde vragen

Afspraken planning software is de bedrijfsgerichte boeking softwareoplossing voor iedereen die diensten aanbiedt aan hun klanten. Een van de belangrijkste kenmerken van deze software is de online boeking tool. Bedrijven zetten gemakkelijk diensten op, stellen gemakkelijk prijzen in, beheren teamleden, en aanvaarden boekingen rechtstreeks van klanten 24/7.
De Reservio gratis online reservatietool is de beste afsprakenplanningssoftware voor kleine bedrijven. Een oplossing nodig voor een grote organisatie? Reservio Enterprise is een schaalbare online software voor het maken van afspraken, ontworpen om aan de reserveringsbehoeften van grote bedrijven met meerdere locaties te voldoen. Functies zoals klantenbeheer, automatische afspraakherinneringen, teambeheer en online marketing tools geven bedrijven de nodige tools om het aantal boekingen te verhogen, de klantentevredenheid te verhogen en de omzet te doen groeien.
Nee. U kunt de boekingspagina gebruiken die voor u op Reservio is gemaakt.
Het accepteren van online boekingen is een gemakkelijk, eenvoudig proces. Zodra u uw reserveringssysteem heeft bijgewerkt tot de beste afspraak boekings software, kunt u gemakkelijk opzetten van uw online boeken instellingen conform uw zakelijke voorwaarden.
Er zijn vier manieren om online boekingen te krijgen met Reservio: boekingspagina, Reservio reserveringsknop, tekstlink, en Facebook reserveringsknop.
Lees hier meer over het opzetten van online boekingen.
Wilt u anticiperen op klanten en uw afspraken op tijd en klassen vol houden? Automatische afspraakherinneringen zijn een effectieve manier om het aantal no-shows met tot wel 73% te verminderen.
Herinneringsberichten kunnen per e-mail (gratis) of SMS (extra kosten van toepassing) worden verzonden vóór een afspraak, cursus of evenement.
Leer hier hoe u afspraakherinnering berichten beheert.

Begin nu met gratis reserveren online

Stel Reservio in slechts een paar minuten in. Plan eenvoudig en efficiënt.

Een complexe oplossing nodig?

Test Reservio Enterprise voor grote organisaties, multi-site bedrijven en ziekenhuizen.