Mockup with woman

Gratis afspraken inplannen

Plan afspraken in, verbeter je dienstverlening, promoot je bedrijf, neem 24/7 boekingen aan en verstuur gemakkelijk herinneringen aan klanten.

150.000+ tevreden bedrijven

Tal van geweldige klanten uit maar liefst 35 landen gingen je al voor. Stap ook over op Reservio en geniet elke dag van onze gebruiksvriendelijke functies voor het plannen van afspraken en optimaliseren van je bedrijfsvoering.
Logo of Gym&Joy gym
Reservio is geweldig! Het bespaart ons tijd aan de telefoon doordat onze klanten al snel gewend waren aan online boeken. We hebben nu een geweldige klantendatabase waardoor we onze lidmaatschappen moeiteloos kunnen beheren.
Zuzana Soukupová
Gym & Joy
Logo of Gym&Joy gym
Reservio is geweldig! Het bespaart ons tijd aan de telefoon doordat onze klanten al snel gewend waren aan online boeken. We hebben nu een geweldige klantendatabase waardoor we onze lidmaatschappen moeiteloos kunnen beheren.
Zuzana Soukupová
Gym & Joy
Ikea logo
GoPay logo
Alessandro logo
Unicef logo
Kiehl's logo
Allianz logo

Op maat gemaakte oplossingen voor elk type bedrijf

Maatwerk is belangrijk. We ontwerpen elke planningstool met de grootste zorg voor maximale efficiency zonder compromissen.

Vaak gestelde vragen

Onze afsprakensoftware is speciaal ontwikkelde, zakelijke boekingssoftware voor iedereen die diensten aanbiedt aan klanten. Een van de belangrijkste functies van onze software is de online boekingstool. Bedrijven kunnen eenvoudig hun dienstenpakket instellen, prijzen bepalen, teamleden beheren en 24/7 rechtstreeks boekingen accepteren van klanten.
Reservio's gratis online reserveringstool is een geweldige afsprakensoftware voor kleine bedrijven. Ben je op zoek naar een oplossing voor grotere organisaties? Dan is Reservio Enterprise een uitstekende keuze. Deze schaalbare, online afsprakensoftware is speciaal ontwikkeld met het oog op de behoeften van grote bedrijven met meerdere vestigingen. Met functies zoals klantenbeheer, automatische afspraakherinneringen, teambeheer en online marketingtools beschikken bedrijven over de nodige tools om meer boekingen te krijgen, de klanttevredenheid te verbeteren en hun omzet te verhogen.
Nee. Je kunt simpelweg de boekingswebsite gebruiken die in Reservio voor je is gemaakt.
Het accepteren van online boekingen is heel eenvoudig. Zodra je voor reserveringen de overstap hebt gemaakt naar onze geavanceerde software voor afsprakenplanning, kun je eenvoudig je instellingen voor online boekingen aanpassen aan jouw bedrijfssituatie.
Er zijn vier manieren om online afspraken in te plannen met Reservio: Boekingswebsite, boekingsknop, en Facebook-boekingsknop.
Lees hier meer over het instellen van online boekingsopties.
Wil je zoveel mogelijk voldoen aan de wensen van je klanten, zorgen dat afspraken niet worden vergeten en je lessen altijd vol zitten? Automatische afspraakherinneringen zijn een effectieve manier om het aantal no-shows met tot wel 73% te verminderen.
Voor aanvang van een afspraak, cursus of evenement kun je via e-mail (gratis) of sms (tegen extra kosten) een herinneringsbericht versturen.
Ontdek hier hoe je de opties voor afspraakherinneringen kunt instellen.

Ga nu gratis aan de slag met afsprakenplanning

Reservio is in een handomdraai klaar voor gebruik. Plan eenvoudig en efficiënt.

Behoefte aan een geavanceerde oplossing?

Maak kennis met Reservio Enterprise voor grote organisaties, bedrijven met meerdere vestigingen en ziekenhuizen.