Změny údajů u zaměstnanců

Návody > Změny údajů u zaměstnanců

Tento návod má alternativu pro rezervaci služeb. Změnit návod

Informace o svých zaměstnancích samozřejmě také lehce upravíte. Stačí kliknout na políčko s daným pracovníkem a otevře se skoro stejný formulář jako při přidávání zaměstnance.

Oproti přidání máte ale navíc dvě nové možnosti:

  • První je možnost synchronizování kalendáře v Reserviu s Google kalendářem, Outlookem nebo Apple Icalem. Pro synchronizaci stačí políčko zaškrtnout (patří ale mezi Prémiové služby). Zaměstnanec tak bude mít o nových rezervacích vždy přehled – stačí, když se podívá do svého kalendáře v Googlu, Outlooku nebo v chytrém telefonu. Díky tomu se může vždy dobře připravit a hlavně nehrozí, že by na rezervaci zapomněl.
  • Nově uvidíte i kolonku s přidáním dovolené nebo úpravou rezervačních hodin na konkrétní den. Po kliknutí na nápis Spravovat rozvrh (najdete ho hned vedle otázky) se otevře tabulka, ve které upravíte pracovní dobu daného zaměstnance na konkrétní dny. V kalendáři pak nastavíte dny a hodiny a vše uložíte.

Zde je také to pravé místo pro vymazání zaměstnance ze systému - stačí kliknout na tlačítko Odstranit vpravo dole.

Zpět na Návody